La tecnologia que utilitzem a 4tickets és una de les tecnologies més punteres, amb més de 20 anys d’experiència en el sector online, que ens permet oferir als nostres clients la seguretat de la plataforma informàtica.

Passarel·la de Pagament: Integració amb TPV amb la legislatura vigent, seguint els sistemes de seguretat marcats per les entitats bancàries.

Hometicket ecològic

Amb la voluntat de preservar el medi ambient, els usuaris decideixen si imprimir les entrades en format PDF, ensenyar el correu electrònic o presentar el codi de barres i codi QR a través del seu dispositiu mòbil a l’entrada de l’espectacle.

Webs responsive

Adaptades a tots els tipus de dispositius mòbils, pantalles i terminals.

Digitalització d’aforaments a mida

Et digitalitzem el mapa de l’aforament utilitzant l’última tecnologia sense cap cost extra.

20 anys d’experiència

La nostra plataforma, amb més de dues dècades d’experiència al mercat del ticketing, està homologada i és utilitzada per les principals entitats bancàries i canals de venda.

Print at home totalment personalitzable

Crea el teu Hometicket: pots adaptar el disseny que tu vulguis per fer-lo més personalitzat. I si ho necessites, nosaltres t’assessorem i el dissenyem per a tu.

P

Mòdul CRM integrat

Explota i ofereix solucions personalitzades als teus compradors amb el mòdul CRM que t’ofereix la plataforma de ticketing.

Canals integrats

Connecta’t als més de 30 canals promocionals que tenim integrats. Nosaltres t’assessorem!

4Tickets | C/Teodora Lamadrid 5, ent. 2º , 08022 Barcelona | M. hola@4tickets.cat

Avís legal · Copyright