La producció de SOM Produce aterrarà al Teatre Tívoli de Barcelona a partir del 8 d’octubre

El fenomen de Billy Elliot El Musical arriba a Barcelona. Després de l’èxit aconseguit a Madrid, amb gairebé 1.000.000 d’espectadors i 1.150 funcions, la producció de SOM Produce començarà funcions el proper 8 d’octubre al Teatre Tívoli de Barcelona. I de nou, SOM Produce ha tornat a confiar amb nosaltres per al servei de sistema de gestió de venda d’entrades i atenció a client.

L’arribada de Billy Elliot El Musical és tota una fita en el panorama teatral de Barcelona, ja que aterra la producció amb més Premis Broadway World de la història -12, incloent el de Millor Musical- i que posseeix el rècord històric com a número 1 de la crítica teatral, amb 26 setmanes consecutives en aquesta posició. A més, la seva producció també suposa la creació de l’escola Billy Elliot -on més de 120 nens i nenes s’han format- a Barcelona, en el cèlebre centre de formació Coco Comín. Tot això contribuirà a la descoberta i formació d’una nova onada de joves artistes, ja coneguts com “la generació Billy Elliot”.

El sistema de gestió de venda d’entrades de Billy Elliot El Musical

Per a aquesta nova aventura musical, SOM Produce -productora de West Side Story, Sonrisas y Lágrimas, Cabaret o Priscilla, entre d’altres- ha tornat a confiar amb nosaltres. A més dels nostres serveis de sistema de gestió de venda d’entrades i atenció al client habituals, i en el nostre afany de millora contínua, l’arribada de Billy Elliot El Musical a Barcelona comptarà amb algunes novetats. Entre d’altres:

  • Aforament únic: capacitat de poder veure i seleccionar diferents zones de butaques, amb preus diferents, en un mateix clic
  • Plataforma web totalment enfocada a la usabilitat mòbil
  • Millora de la usabilitat i redisseny de les comunicacions, amb un nou home ticket
  • Serveis de canvi d’entrades, via web

Pots consultar aquestes novetats aquí. I si t’interessa contractar aquests nous serveis o tenir més informació pots contactar-nos i t’oferirem una solució personalitzada.